Показване на 29 резултата

Дивани от Mobila Dalin

През последните години разнообразието от модерни дивани може да се определи като повече от впечатляващо. То е отражение на потребителското търсене, което става по-конкретно, но също така и по-нестандартно. Като цяло моделите се запазват, но дизайна става все по-креативен.

Ъгловите дивани продължават да са сред най-търсените артикули. Причината е тяхната мултифункционалност. Те лесно се вписват в интериора на всяко помещение. Предлагат несравнимо удобство и са идеалният завършващ елемент. В този случай ключово значение има вида на дамаската.

Ако се стремим към всекидневна, която да е отражение на лукса и елегантността, то диван от естествена кожа би бил най-добрият избор. Разбира се, цената на това покритие се по-висока. В зависимост от това какво харесваме, специалистите могат да ни предложат да направят тапицерията с плат. Все още най-широко се използва жакард дамаската при ъгловите дивани за хол. Тя е лесна за почистване, което е голям плюс, ако имаме домашен любимец.

Много хора се спират ъглов диван с функция сън, заради ергономичността. Пълнежът е важен, за да може тялото да почива пълноценно. Конструкцията също има важна роля в случая. Възможно е да бъде метална, ПДЧ или шперплат. Колкото по-стабилна е, толкова по-дълго време ще може да използваме съответната мебел. Това е едно практично решение за ежедневието. Поради това производителите се стремят да осигурят максимално удобство посредством тази мебел.

Разтегателният диван може да се ползва по предназначение през деня и да се преобразува в легло вечерта. Това е едно разумно решение, ако дома ни е с по-малки размери.

Големите жилища дават повече свобода по отношение на обзавеждането. Модулните дивани са перфектни за просторен хол, който да събира повече гости. Те могат да се наместват според възможностите на архитектурата и вижданията ни за естетика.

Интересна алтернатива на канапето е диван двойка. С негова помощ ще внесем уютна атмосфера. Можем да разчупим обстановката с цвят, който да допълва и в същото време да придава уникалност на стаята.

Цените варират в зависимост от много фактори – размери, тапицерия, екстри и тн. Съвсем естествено е една персонализирана мебел да е по-скъпо. Евтините дивани са временно решение, което рядко оправдава парите, които сме платили. Затова специалистите ни препоръчват да изберем качествен диван още от самото начало.

Изборът на правилните мебели ще превърне дома ни в място, на което наистина да се наслаждаваме. Времето, прекарано там със семейството и най-близките приятели, ще бъде незабравимо.