Показване на 25 резултата

Столове и маси от Mobila Dalin

При покупката на трапезни столове обикновено се водим от цялостното обзавеждане на кухнята или трапезарията. Избираме според стила, цветовете, разположението и атмосферата, която искаме да постигнем. Имаме предвид също фактори като удобство и цена. Това е неизбежно, особено ако разполагаме с ограничен бюджет.

Столовете за хранене е необходимо да са удобни, но важно и да са красиви. Те са онзи финален щрих, който придава завършеност на помещението, за което ги взимаме. В зависимост от предпочитанията ни, можем да се спрем на по-изчистени и по-семпли модели или на по-екстравагантни такива. Какво ще изберем е от значение, защото трапезарията е онази част от дома ни, която събира най-близките ни хора на едно място. Поради тази причини е нормално да се стремим към максимално съвършенство във всяко отношение. Уютът е неизменна част от тази стая.

Тапицерията има голяма заслуга за визията на един трапезен стол. Тя може да е консервативна или разчупена. Ако трапезните столове са за арт кухня или трапезария, то всяка оригинална идея при дизайна им е добре дошла. Те ще са олицетворение на артистичния дух, който витае в помещението.

Столовете за трапезария обикновено се тапицират с плат. Разбира се, не е рядкост да се видят и кожени. Дамаската е съществена част и все повече фирми за мебели предоставят избор на клиентите между няколко варианта. Така можем да имаме, каквото сме харесали с избрано от нас покритие.
Крайният вид на дизайна се отличава с размера, материалите за изработка и тн. По този начин се осигурява богат асортимент от модели, който да задоволи дори най-претенциозния вкус.

Съвсем естествено е да избираме заедно маса и столове. Така ще си осигурим перфектната симбиоза между тях, без да правим компромиси с визията на кухнята или трапезарията.

Обичайно се търси трапезна маса с 6 стола или трапезна маса с 4 стола. Те дават възможност на цялото семейство да се храни заедно. Удобни са дори когато посрещаме гости. Елегантният им вид е лесно-съвместим с всякаква друга мебелировка.

На пазара може да се намери и широка гама столове за заведения. Редица ресторанти и кафета избират стилни решения, с които да карат посетителите да се чувствам добре. Те не правят компромис с цената на тези мебели, защото осъзнават, че успехът на целия им бизнес зависи от цялостното впечатление, което оставят у клиентите.