Най-добрият приятел на комфорта – креслото

Домашният уют се състои от много неща – близки хора, вкусна храна, добро настроение … Има обаче и някои тайни съставки, без които семейните вечери не биха били такива, каквито ги познаваме. Значимостта на креслото или дивана, незабележимото, но важно присъствие на масата и столовете, удобството на килима … Тези малки неща всъщност запълват цялата картина и се грижат да прекарваме незабравими моменти в креслото пред камината, улисани в разговори и весел смях. Елементите като креслото са неизменна част от семейната атмосфера и затова те трябва да бъдат избирани внимателно и с грижа за бъдещето. За да има повече поводи за радост у дома.

Семейна идилия: кресло пред камината

При мисълта за зимните месеци във въображението на всеки изниква по едно кресло, една камина и една чаша с нещо топло за пиене. В тази картина е събрана толкова от топлината и уюта на дома, че нищо не би могло да я измести. Тя обаче е само един от начините да покажем, че креслото е заемало и винаги ще заема особено място в нашия интериор. Където и да е поставено едно кресло, то винаги се свързва с осигуряването на комфорт и топлина и с усещането за близост, която може да бъде намерена само и единствено у дома. В този смисъл креслото е своеобразен символ на уюта и затова има място във всеки дом.

Само по себе си креслото представлява съвсем отделен елемент от дизайна на помещението. Това е така, защото креслото не само е често използвано, но и много харесвано от всички и често търсено. Приложенията му са разнообразни – креслото може да служи, за да си прочетем сутрешните новини, за да хапнем набързо нещо пред телевизора или да поседнем, за да си починем за малко. Привлекателната сила на креслото обаче обикновено е такава, че нито едно от тези занимания не бива толкова краткотрайно, колкото сте го планирали. Наистина удобното и комфортно кресло е в състояние да ви задържи много повече от предвиденото просто защото усещането да седите на него е много приятно. Тази тайна особеност на креслото го прави популярен избор сред множество хора, които държат да прекарват спокойни и удобни вечери вкъщи.

С други думи, ако се замислите над съставните части на щастието, ще откриете множество неподозирани елементи, които винаги са го правели възможно. Едни от тях са хората, но други неизбежно са вещите, при това най-често вещите, които сами сте избрали с голямо внимание и грижа. Следователно, ако отделите подобаващо внимание на избора си на кресло или на диван, вие ще направите услуга сами на себе си. Защото с подходящото кресло повече няма да ви се наложи да мислите за обзавеждането, а ще можете да се посветите на важните неща.

Качествен комфорт с всяко едно кресло

диван Galla Chester

диван Galla Chester

Ние от Mobila Dalin вече няколко десетилетия изследваме рецептата за създаването на перфектното кресло. След като дълбоко проучихме материалите, тапицериите и моделите, ние създадохме не само едно кресло, а цяла серия, които отговарят на най-високите съвременни изисквания за удобство и издръжливост. Благодарение на дългогодишния ни опит и уроците, научени при производството на всяко едно кресло, нашите предложения в момента надминават дори най-смелите очаквания. Поставяйки на първо място качеството, ние сме се погрижили всяко наше кресло да бъде изработено от здрави метални или дървени материали, да бъде професионално тапицирано и моделът му да отговаря дори на най-високите стандарти за комфорт. Ние от Mobila Dalin не правим компромиси с което и да е кресло, затова при нас може да намерите единствено несравнимото удоволствие от използването на качествено обзавеждане. Веднъж разгадали тайната на перфектното кресло, ние не само го създадохме, но и го разнообразихме толкова откъм цветове и линии, че да се вписва в интериора на всеки един човек. А най-хубавото е, че окончателният вид на креслото зависи само от вас!

За да бъдем още по-полезни обаче, ние от Mobila Dalin не се спряхме, след като разгадахме как се прави идеалното кресло. Продължихме нататък и решихме, че в името на вашето удобство трябва да създадем не само качествено кресло, но и качествен диван, който да е свързан с него. С производството на дивани ние се занимаваме от 1992г. насам, така че сме наясно с всички тънкости на този занаят. Когато обаче окомплектовахме креслото с дивана, резултатът надмина дори нашите очаквания. Подобни интериорни решения всъщност улесняват значително създаването на уникален дизайн за дома. Когато диванът върви заедно с кресло, това всъщност спестява време и пари. Вместо да се лутате из магазините в търсенето на кресло, което да подхожда на чудесния ви диван, сега можете да имате и двете. И даже могат да не бъдат само две.

Креслото и холовете

маса Opus

маса Opus

Статистически погледнато, най-честото място, на което можете да срещнете едно кресло, е именно в хола. Там то заедно с дивана обгражда ниската холна масичка и е поставено под такъв ъгъл, че хем да има гледка през прозореца, хем да може да наблюдава и новините по телевизията. Звучи ли ви позната тази подредба? Такава е, защото креслото в хора е стандартен и много удобен начин за организиране на пространството. Когато не са заети с други задължения, а са се отдали на почивка, хората се намират именно върху някое кресло, четейки или слушайки музика. Причината да има толкова много такива холове е много проста – всеки човек цени собствения си комфорт и се опитва да си го осигури чрез някой диван или кресло винаги, когато може.

Именно затова готовите комплекти от диван и кресло са толкова подходящи за всяко домакинство. Много от особеностите на тапицерията както на самото кресло, така и на дивана, можете да избирате сами, ако се спрете на сайта на Mobila Dalin. И двата елемента от обзавеждането могат да бъдат направени от един и същ плат и в идентичен цвят, но могат и да бъдат нюансни едно на друго или пък в абсолютен контраст. По този начин при избора на кресло и диван вие имате неограничена свобода да експериментирате със собствените си вкусове и да откриете това, което ви доставя възможно най-голяма радост. Защото всички мебели вкъщи – от креслото до шкафовете, са там, понеже са най-добрите. А когато търсите най-доброто кресло, значи търсите Mobila Dalin.