За нас

25 години традиции, качество и стил!

Компания

MobilaDalin е Румънска компания, производител на тапицирани мебели, работеща на пазара в Румъния от 1992 г. С широка гама от висококачествени продукти MobilaDalin е на 4-то място сред топ производителите на тапицирана мека мебел от Румъния (проучване на Интербиз, 2014).

Семеен бизнес

Ние сме семейство на инженери, специализирани в дърводобивната и дървообработваща промишленост, мебелната промишленост и текстилната промишленост. Нашият технически профил, както и склонността ни към иновациите, станаха базата за развитието на проспериращ семеен бизнес, който продължава вече второ поколение. Изградени от нулата, мебелната фабрика е бранд, чието качество, иновации и дизайн, са признати на национално и международно ниво.

История

През своята 23-годишна дейност, е разработила продуктово портфолио, което обхваща търсенето на клиентите по три направления: дивани, столове и легла, аксесоари и тапицирани мебели, проектирани така, че да носят повече радост в домовете на нашите клиенти. Нашите продукти се продават в прибл. 150 магазина в Румъния, Унгария и Молдова. Според нашата преценка над 100 000 семейства ползват комфорта на продукти като тапицираните мебели , които са произведени от нашата фабрика. Ние Ви благодарим за Вашето доверие!

Дизайн, иновации и качество

в процеса на проектиране и производство на мебелни изделия, ние сме загрижени за комфорта и дълготрайността на продукта и неговия атрактивен външен вид, които да носят радост дълго време. Вниманието към детайла и строгият подбор на използваните материали, както от гледна точка на качеството, така и на естетиката, представляват гаранция за качеството на нашите продукти

С разнообразието от материали, текстури и цветове, които се предоставят на разположение за клиентите, продуктите на MobilaDalin насърчават креативността и персонализирането на интериорните пространства в зависимост от желанията и личността на клиентите.

Дизайнът на нашите продукти представлява постоянна грижа. Ние работим с професионалисти за разработването на колекции, вдъхновен от традиционните румънски мебели, за да подчертаваме естетическите и културни ценности на различните региони. Но също така следваме и тенденциите на международните пазари,които се отразяват в нашите колекции мебели , по отношение както на цветовете, така и в спектъра модели, които представяме на пазара ежегодно.